Luna fra Bryggen

Jeg måtte simpelt hen tage til Viborg Marked for at mødes med Linse. Hun og hendes familie er rigtig sjove. Men for pokker hvor var der mange mennesker.

Til Viborg Marked for at mødes med Linse. Vi var på pladsen klokken 14, hvor arrangementet med Linse også startede. Hun skulle være der indtil klokken 16, så der burde være masser af tid.

Men jeg blev klogere. Huha hun er godt nok meget populær hende Linse. Efter 1 times ventetid, var vi endnu ikke kommet frem. Jeg var ved at blive lidt træt, men måtte holde ud. Der blev ved med at komme folk i kø.

Så kom vi lidt tættere på. Linse tog sig rigtig god tid til at snakke med alle, og nogle piger havde lavet en gave til Linse. Det var nogle hjemmelavede armbånd, som Linse straks tog på armene.

...og endnu tættere. Der var lige en dame, der skulle have en hilsen i Linses bog. Vi havde også bogen med, så vi fik også skrevet en hilsen og en autograf i bogen.

Da klokken var 15:30, sagde de i en højtaler, at mange nok ikke ville kunne nå det, for der var stadigvæk rigtig mange mennesker, som ventede i kø uden for det telt, som Linse sad inde i. Vi var dog helt sikre på at kunne nå det.

ENDELIG!!! Så lykkedes det at komme frem til dronningen af Bryggen, som Lone plejer at kalde hende. Jeg var dog ret imponeret over situationen, så jeg kunne ikke sige andet end "hej" til Linse. Efter photo shoot fik jeg et postkort, hvor Linse også havde skrevet på. Det tog 1 time og 40 minutter at komme frem.

Giraffen og Kaninen. Det kunne have været rigtig hyggeligt, hvis Jytte også havde været med i Viborg. Jeg vil så gerne have en hund :-D

Læs også

9 års fødselsdag 9 års fødselsdag

I dag fylder jeg 9 år. Jeg er meget spændt og glæder mig, heldigvis er nogle af gaverne allerede dukket op.

Første skoledag på hold 3 Første skoledag på hold 3

Sommerferien er slut, og nu skal jeg begynde i skole igen. Det bliver dejligt at se alle mine venner igen, men også lidt træls at jeg ikke kan være længe oppe om aften mere.

Da en pige blev til en kanin Da en pige blev til en kanin

Min tandlæge syntes, at der skulle være rigtig god plads til mine nye tænder, så hun bestemte, at jeg skulle have trukket 5 tænder ud.

Glædelig halloween Glædelig halloween

Det spøger derude. Et farligt genfærd vandre rundt for at finde hvile...