Første skoledag på hold 3

Sommerferien er slut, og nu skal jeg begynde i skole igen. Det bliver dejligt at se alle mine venner igen, men også lidt træls at jeg ikke kan være længe oppe om aften mere.

Tilbage til skolen. Sommerferien er forbi, og jeg skal se alle lærerne og skolekammeraterne igen. Det bliver dejligt, at se dem igen. At have sommerferie er nu heller ikke så tosset :)

Det nye skoleår starter med emnet "Forundring", hvor vi skal hører om en mand, der hedder Sokrates. I sommerferien havde vi en opgave, hvor vi skulle komme på et spørgsmål, som vi skulle arbejde videre med på skolen. Mit spørgsmål er "Hvad er retfærdighed?".

Lige som vi plejer mødtes alle elever på trappen til morgensamling. Der var kommet mange nye elever på skolen, så dem skulle vi sige hej til og byde velkommen. Kan du finde mig på billedet?

Vores første skoledag sluttede allerede klokken 12. I morgen sætter lærerne nok os til rigtigt at arbejde og give os lektier for.

Læs også

Sommerferie i Skagen Sommerferie i Skagen

Hurra ferie ferie ferie...Skagen er nok det sted, jeg har holdt sommerferie flest gange, men jeg vender gerne tilbage igen.

Sommerferie rundtur i Skotland Sommerferie rundtur i Skotland

Vi startede meget tidligt om morgen, hvor vi skulle gå ned til bussen. Først skulle vi kører til Herning, så med tog og så med en ny bus før vi ankom til lufthavnen. Endelig kunne vi få noget morgenmad. Dejligt med et legerum og nogle legetøjsbutikker i lufthavnen.

En græsmand bliver til... En græsmand bliver til...

På skolen skulle klassen lære at lave sin egen græsmand med øjne, næse og ikke mindst masser af grønt hår.

Glædelig halloween Glædelig halloween

Det spøger derude. Et farligt genfærd vandre rundt for at finde hvile...

Sommerferie

I min sommerferie fra vuggestuen har jeg været på Fur sammen med min mor og far. Der blev optaget nogle små videoer, hvor jeg er med.