Da en pige blev til en kanin

Min tandlæge syntes, at der skulle være rigtig god plads til mine nye tænder, så hun bestemte, at jeg skulle have trukket 5 tænder ud.

Efter at jeg har brugt 2 forskellige bøjler, besluttede tandlægen, at jeg skulle have trukket 5 tænder ud. Det skulle gøres over to omgange. 3 tænder i første runde, og 2 tænder i anden runde. Grunden var at min mælketænder og voksentænder ikke lige ville vokse ud de samme steder, så der skulle laves plads.

Da tandlægen fortalte om det, blev jeg lidt nervøs, fordi jeg ikke havde prøvet det før. Jeg fik at vide, hvordan det skulle foregå, og så blev jeg lidt mere rolig. Først lattergas, så tryllecreme og til sidst nogle bedøvende stik med en nål.

Efterhånden som lattergassen begyndte at virke, havde jeg det som om, at jeg var ude og flyve med lilla mennesker. Nogle gange virkede det også til, at stolen bevægede sig.

Jeg kunne slet ikke mærke noget, da tænderne blev trukket ud, så der var intet at være nervøs for. I dagene efter måtte jeg mest holde mig til yoghurt og is, da det er dejligt med noget koldt. Heldigvis har jeg ikke haft særlig ondt efter bedøvelsen stoppede med at virke.

Nu ligner jeg så bare en kanin - i hvert fald til mine tænder kommer tilbage :)

Emneord

Læs også

Glædelig halloween Glædelig halloween

Det spøger derude. Et farligt genfærd vandre rundt for at finde hvile...

Luna fra Bryggen Luna fra Bryggen

Jeg måtte simpelt hen tage til Viborg Marked for at mødes med Linse. Hun og hendes familie er rigtig sjove. Men for pokker hvor var der mange mennesker.

Så fik jeg min bøjle Så fik jeg min bøjle

Jeg har snakket om det længe og spurgt og spurgt, men nu har jeg endelig fået min bøjle til tænderne.

9 års fødselsdag 9 års fødselsdag

I dag fylder jeg 9 år. Jeg er meget spændt og glæder mig, heldigvis er nogle af gaverne allerede dukket op.

Første skoledag på hold 3 Første skoledag på hold 3

Sommerferien er slut, og nu skal jeg begynde i skole igen. Det bliver dejligt at se alle mine venner igen, men også lidt træls at jeg ikke kan være længe oppe om aften mere.