9 års fødselsdag

I dag fylder jeg 9 år. Jeg er meget spændt og glæder mig, heldigvis er nogle af gaverne allerede dukket op.

Jeg har glædet mig og glædet mig. Haft nedtællings-kalender og drømt om dagen om natten. Men nu er dagen for min fødselsdag endelig kommet.

Min fødselsdag blev tyvstartet i weekenden. Hvor jeg bl.a. fik en høne, som jeg håber kan lave æg til mig næste år.

Der blev også spist boller, en dejlig kagepige og lagkage med lys. Jeg klarede at puste lysene ud i andet forsøg.

Jeg fik også flere gode gaver f.eks. en sovepose, et chokoladebar gør-det-selv sæt og nogle andre ting. Et af mine store ønsker har været at få et hamster, efter at en af mine kaniner døde, og jubiiee...jeg skal have et hamster i et bur, hvor det kan løbe rundt i et hjul og tunneller.

Mere på vej...

Min fødselsdag er kun lige begyndt, men jeg skal desværre på lejr i dag med min skole, så jeg må forsætte fødselsdagsløjerne, når jeg kommer hjem igen.

På fredag skal jeg have pigerne fra min klasse på besøg, hvor vi skal holde wellness fest med skattejagt, ingefærshot, smoothies, fodbad og angsigtsmaske. I weekenden skal jeg også holde fødselsdagsfest. Det er hårdt at blive 9 år, men jeg kan li' det :)

Emneord

Læs også

8 års fødselsdag 8 års fødselsdag

Hurra hurra så har jeg endelig fødselsdag igen. Jeg har længe haft nedtælling og glædet mig rigtig meget. Nu har jeg 8 års fødselsdag.

Glædelig halloween Glædelig halloween

Det spøger derude. Et farligt genfærd vandre rundt for at finde hvile...

Luna fra Bryggen Luna fra Bryggen

Jeg måtte simpelt hen tage til Viborg Marked for at mødes med Linse. Hun og hendes familie er rigtig sjove. Men for pokker hvor var der mange mennesker.

Første skoledag på hold 3 Første skoledag på hold 3

Sommerferien er slut, og nu skal jeg begynde i skole igen. Det bliver dejligt at se alle mine venner igen, men også lidt træls at jeg ikke kan være længe oppe om aften mere.