Så fik jeg min bøjle

Jeg har snakket om det længe og spurgt og spurgt, men nu har jeg endelig fået min bøjle til tænderne.

Nu har jeg fået min bølje. Tandlægen har snakket om det længe, og jeg har fået taget aftryk af mine tænder. Sammen med min bølje fik jeg en blå ækse, og så kunne jeg vælge et klistermærke.

I dagene efter at bøjlen var kommet på plads, havde jeg lidt ondt i mine tænder, så jeg måtte spise suppe og yoghurt. Hver anden uge skal bøjlen strammes, så gummerne bliver nok ømme igen.

Jeg skal nok have min bøjle i mere end 1 år, men nogle gange er jeg allerede træt af nu. Tandlægen gav min bøjlen et navn, men det har jeg glemt, så nu har jeg opkaldt min bøjle efter Gargamels drage tryllestav.

Emneord

Læs også

Halloween med doktor Zombie Halloween med doktor Zombie

Så blev det Halloween igen, og i år vender doktor Zombie tilbage så blodet sprøjter...

8 års fødselsdag 8 års fødselsdag

Hurra hurra så har jeg endelig fødselsdag igen. Jeg har længe haft nedtælling og glædet mig rigtig meget. Nu har jeg 8 års fødselsdag.

Jungleprofessoren er tilbage Jungleprofessoren er tilbage

Jeg har flere gange igennem årene besøgt Randers Regnskov, men aldrig fået skrevet om det på min hjemmeside. Nu har jeg valgt at samle nogle af billederne fra regnskoven på en enkelt side.

Da en pige blev til en kanin Da en pige blev til en kanin

Min tandlæge syntes, at der skulle være rigtig god plads til mine nye tænder, så hun bestemte, at jeg skulle have trukket 5 tænder ud.

Cirkus Summarum Cirkus Summarum

Cirkusdikrektøren er vendt tilbage til Århus sammen med Bamse, klovnen Chico, Hr. Skæg, Motor Mille, Bruno og Rosa fra Rouladegade.