Jungleprofessoren er tilbage

Jeg har flere gange igennem årene besøgt Randers Regnskov, men aldrig fået skrevet om det på min hjemmeside. Nu har jeg valgt at samle nogle af billederne fra regnskoven på en enkelt side.

I 2010 var det nok første gang, at jeg besøgte Randers regnskov. Efter at have gået op at af stejl trappe, hvor der også løb aber, kom jeg til at hængebro. Huha, det var lidt skræmmende.

Her leger jeg lige en fræk abe.

Et år senere er jeg tilbage på hængebroen, denne gang går det meget bedre, så jeg har masser af overskud og kan smile til fotografen.

I 2012 valgte Randers Regnskov at lave Danmarksparken, som er et sted med danske bondegårdsdyr og en rigtig sjov naturlegeplads med forskellige forhindringer. Måske hedder denne gris "Skinke" eller "Bacon".

På vej ned fra hængebroen blev min vej stoppet af nogle ænder, men heldigvis kan jeg snakke med ænder, så jeg kunne sige til dem, at de lige skulle flytte sig. Jeg vil gerne forbi.

Jeg måtte også lige ind og hilse på kaninerne. Denne hvide kanin minder mig om min egen kanin "Kokosmel".

Disse fisk synes jeg er rigtig sjove, de hedder klovnefisk. Sikken et underligt navn til en fisk, der er ikke meget cirkus over et akvarium.

I Randers Regnskov har de også mange farlige krokodiller, der ligger på lur. Nogle gange ligger de helt stille og ligner træstammer.

ÅH NEJ!...jeg gik i fælden. De er godt nok skarpe de krokodilletænder.

Så er det blevet tid til frokost og en dessert. Jeg får serveret en række forskellige lorte-desserter, der har en rigtig dejlig smag af chokolade.

Inde i slangerummet skulle jeg i 2013 kigge lidt nærmere på en slange. Den var slet ikke farlig, men rører den skulle jeg ikke nyde noget af.

Randers Regnskov har en butik, som jeg altid skal besøge mindst to gange, inden jeg skal hjem. Der kan man f.eks. købe komplet jungleprofessor udstyr, men jeg prøvede det bare :-)

Så er det vist tid til at slutte. Det bliver med en rigtig smuk blomst fra 2014.

Læs også

Halloween med doktor Zombie Halloween med doktor Zombie

Så blev det Halloween igen, og i år vender doktor Zombie tilbage så blodet sprøjter...

Cirkus Summarum Cirkus Summarum

Cirkusdikrektøren er vendt tilbage til Århus sammen med Bamse, klovnen Chico, Hr. Skæg, Motor Mille, Bruno og Rosa fra Rouladegade.

8 års fødselsdag 8 års fødselsdag

Hurra hurra så har jeg endelig fødselsdag igen. Jeg har længe haft nedtælling og glædet mig rigtig meget. Nu har jeg 8 års fødselsdag.

Så fik jeg min bøjle Så fik jeg min bøjle

Jeg har snakket om det længe og spurgt og spurgt, men nu har jeg endelig fået min bøjle til tænderne.