Halloween med doktor Zombie

Så blev det Halloween igen, og i år vender doktor Zombie tilbage så blodet sprøjter...

Hvis du har nogle problemer, så kom trygt til doktor Zombie, jeg kan klarer det meste med min kniv. Det sker dog en gang imellem at min hånd smutter, og så kommer det til at sprøjte lidt med blod, men du skal ikke være nervøs.

I år var jeg på trick or treat tur med Nana og hendes lillebror Emil. Der var heldigvis mange mennesker hjemme, og de var flinke til at give os slik og frugt. Efter en omgang hårdt arbejde på operationsbordet er det altid godt med lidt sukker til hjernen.

Uhygge på skolen

På min skole blev der også holdt Halloween fest. Hele to fester. En for MG (mellemgruppen) og en for alle i Fritten. I kælderen på skolen var der uhyggeligt med spøgelser.

Som afslutning på Fritte-festen spiste vi romkugle-edderkopper og vanilje-fingre med negl, det var vist heksefingre. De lignede meget dem her:

De fingre vi spiste var dog ikke helt så beskidte, så heksen havde åbenbart vasket fingre, lige inden at hun fik klippet fingrene af. Det var heldigt, de smagte rigtig godt.

Emneord

Læs også

Klar til Halloween Klar til Halloween

Så er det snart Halloween. Jeg laver græskaransigt med lys og gør mit farlige kostume klar. Pas på derude...

Glædelig halloween Glædelig halloween

Det spøger derude. Et farligt genfærd vandre rundt for at finde hvile...

Cirkus Summarum Cirkus Summarum

Cirkusdikrektøren er vendt tilbage til Århus sammen med Bamse, klovnen Chico, Hr. Skæg, Motor Mille, Bruno og Rosa fra Rouladegade.

8 års fødselsdag 8 års fødselsdag

Hurra hurra så har jeg endelig fødselsdag igen. Jeg har længe haft nedtælling og glædet mig rigtig meget. Nu har jeg 8 års fødselsdag.