Cirkus Summarum

Cirkusdikrektøren er vendt tilbage til Århus sammen med Bamse, klovnen Chico, Hr. Skæg, Motor Mille, Bruno og Rosa fra Rouladegade.

Cirkusdikrektøren er vendt tilbage til Århus sammen med Bamse, klovnen Chico, Hr. Skæg, Motor Mille, Bruno og Rosa fra Rouladegade. Jeg er også tilbage, måske bliver det min sidste gang.

I baggrunden kan du se prutte Bruno, han var også med forrige år. Som noget nyt var der i år et område, hvor jeg måtte gøre ting, som jeg ikke må derhjemme. Jeg måtte hoppe i sofaen.

Jeg måtte også svinge mig i lysekronen. Det var rigtig sjovt.

Når jeg er i cirkus, så skal jeg i hvert fald have en omgang popcorn. I år kunne man ikke købe slik, sikkert fordi der er rigtig mange hvepse, de elsker sukker ligesom mig 8-)

Der skulle også lige være tid til en rigtig selfie. Det skulle være så populært.

Vi må se, om jeg vender tilbage til næste år, måske finder jeg på noget andet. Cirkus Summarum var lidt sjovere da Signe, Jakob og Sebastian var med.

Læs også

8 års fødselsdag 8 års fødselsdag

Hurra hurra så har jeg endelig fødselsdag igen. Jeg har længe haft nedtælling og glædet mig rigtig meget. Nu har jeg 8 års fødselsdag.

Jungleprofessoren er tilbage Jungleprofessoren er tilbage

Jeg har flere gange igennem årene besøgt Randers Regnskov, men aldrig fået skrevet om det på min hjemmeside. Nu har jeg valgt at samle nogle af billederne fra regnskoven på en enkelt side.

Halloween med doktor Zombie Halloween med doktor Zombie

Så blev det Halloween igen, og i år vender doktor Zombie tilbage så blodet sprøjter...

Cirkus Summarum i Århus Cirkus Summarum i Århus

Denne sommer besøgte jeg Cirkus Summarum i Århus for første gang, det var rigtig sjovt at se Bamse, Sebastian, Signe, Lille Nørderne og Thilli i virkeligheden.