Brev til påskeharen

I år fik jeg besøg af påskeharen hele to gange. Den ene gang fik jeg en stor chokoladekanin, og jeg besluttede mig for at skrive et brev til påskeharen.

I år fik jeg besøg af påskeharen hele to gange. Den ene gang fik jeg en stor chokoladekanin, og jeg besluttede mig for at skrive et brev til påskeharen.

Jeg ved ikke hvor påskeharen bor, derfor skal nogen hjælpe mig med at give påskeharen besked.

Mit brev til påskeharen.

Her er jeg med gaven fra påskeharen, den chokoladekanin er jeg rigtig glad for.

Den anden påskehare var helt levende, den hoppede rundt ude foran mit hus, meeeen jeg syntes nu, der var noget bekendt ved den påskehare, den mindede altså lidt om min genbo....

Emneord

Læs også

8 års fødselsdag 8 års fødselsdag

Hurra hurra så har jeg endelig fødselsdag igen. Jeg har længe haft nedtælling og glædet mig rigtig meget. Nu har jeg 8 års fødselsdag.

Påsketur til Fur Påsketur til Fur

Jeg brugte påskedagene på Fur i et dejligt sommerhus, som vi havde lånt af Kirsten og Carsten. Vi var ved stranden for at samle hulsten, og så fik eg besøgt af Thea og Tilde, det var rigtig sjovt.

Påske

Her fik jeg besøgt af både en påskehare og nogle æggehøns, der lade forskellige sukkeræg rundt omkring i mine forældres stue. Jeg elsker sukker, så sukkeræg er lige mig.

Påskevarme og dukkert i køkkenhaven Påskevarme og dukkert i køkkenhaven

I weekenden var der rigtig godt vejr. Min far og jeg sad i drivhuset og spillede julevendespil. Det var faktisk så varmt, at min far og jeg begyndte at lave en lille swimming ppol i vores køkkenhave.

Halloween med doktor Zombie Halloween med doktor Zombie

Så blev det Halloween igen, og i år vender doktor Zombie tilbage så blodet sprøjter...