8 års fødselsdag

Hurra hurra så har jeg endelig fødselsdag igen. Jeg har længe haft nedtælling og glædet mig rigtig meget. Nu har jeg 8 års fødselsdag.

Min fødselsdag startede allerede i weekenden, fordi min fødselsdag i dag er på en almindelig hverdag. Jeg fik pyntet cupcakes and lavet flødeskumslagkage. Puha hvor var jeg rigtig mæt.

I aften skal jeg spise fødselsdags middag på Bones, som er et af mine yndlingssteder. Man får gode pommes frites, en ballon, legetøj, og så har de et sjovt legerum.

Jeg har fået en ny lilla cykel, som jeg ønskede mig rigtig meget. Den skal jeg nok få taget et billede af. Andre gaver er et maleri og en fjernstyret bil. Spillene "Hvem er hvem", "Klodsmajor" og "Afrika stjerne", som jeg også tit spiller på skolen i Fritten. Der kommer sikkert flere gaver senere, jeg er altid glad for gaver :)

På fredag skal jeg have pigerne fra min skoleklasse på besøg. Det bliver en fest med juletema, så vi skal både danse omkring juletræ, have julesmåkager og spille pakkespil. Måske får jeg lagt nogle billeder ind af det senere.

Min fødselsdag fortsætter lørdag, hvor jeg også skal have gæster til spisning. Jeg har bestilt suppe med kød og melboller hos køkkenet.

Jeg vil forsøge at holde denne side opdateret, som ugen går. Måske skulle jeg i stedet for at kaldet det fødselsdag kalde det for fødselsdagsuge - I loooove it :-D

Emneord

Læs også

Cirkus Summarum Cirkus Summarum

Cirkusdikrektøren er vendt tilbage til Århus sammen med Bamse, klovnen Chico, Hr. Skæg, Motor Mille, Bruno og Rosa fra Rouladegade.

9 års fødselsdag 9 års fødselsdag

I dag fylder jeg 9 år. Jeg er meget spændt og glæder mig, heldigvis er nogle af gaverne allerede dukket op.

Halloween med doktor Zombie Halloween med doktor Zombie

Så blev det Halloween igen, og i år vender doktor Zombie tilbage så blodet sprøjter...

Jungleprofessoren er tilbage Jungleprofessoren er tilbage

Jeg har flere gange igennem årene besøgt Randers Regnskov, men aldrig fået skrevet om det på min hjemmeside. Nu har jeg valgt at samle nogle af billederne fra regnskoven på en enkelt side.