Påskevarme og dukkert i køkkenhaven

I weekenden var der rigtig godt vejr. Min far og jeg sad i drivhuset og spillede julevendespil. Det var faktisk så varmt, at min far og jeg begyndte at lave en lille swimming ppol i vores køkkenhave.

I weekenden var der rigtig godt vejr. Min far og jeg sad i drivhuset og spillede julevendespil, der var rigtig varmt i drivhuset, fordi solen skinnede lige på det. Termometeret viste 30 grader. Pyyyh det var varmt, men også dejligt så kunne jeg lige få mig en eftermiddagsslapper på et tæppe.

Det var faktisk så varmt, at min far og jeg begyndte at lave en lille swimming pool i vores køkkenhave. Min mor havde på et tidspunkt sagt, at hvis vi gravede et hul, så skulle hun nok tage en dukkert. Jeg tror ikke, at hun troede på os, at vi ville grave hul.

Da vi skulle til at grave hullet, var jorden så hård, at vi nærmest ikke kunne grave, men heldigvis fandt jeg en greb (kæmpe gaffel), som kunne hakke huller i jorden, så vi kunne grave videre.

Uheldigvis fik jeg en skulderskade, lige som vi var begyndt at grave, så min far måtte klare opgaven selv. Det eneste, jeg kunne gøre, var at kigge på. Mærkelig nok forsvandt det ømme i min skulder igen lidt tid efter, at hullet var blevet gravet færdig. Det var ret underligt ;-)

Så skulle vi have vand i poolen, men vandt i haveslangen var helt frosset til, så der ville ikke komme vand ud. Nå, hvad skulle vi nu gøre? Heldigvis var der sne i haven, så jeg begyndte at læsse sne på min kælk og køre det hen til hullet. Der skulle meget sne til, men vi besluttede os for at holde til pause til dagen efter - måske der var vand i haveslangen i morgen. Min mor var lidt nervøs for, om det ville lykkes for os.

Den næste dag om eftermiddagen virkede haveslangen. Jubiiee. Så kunne vi fylde vand i poolen. Efter noget tid var der kommet meget vand i, og sneen lignede et isbjerg der svømmede rundt. Det var dog alt for svært at komme ned i poolen, så vi måtte stå og stikke en pind ned i sneen, så det hele kom til at ligne grød.

Så var poolen klar. Nu ventede vi bare på, at min mor blev klar til en dukkert. Det endte med at vi alle tre fik en dukkert. Min mor og far kom under vandet, og jeg fik dyppet min storetå. Efter poolen tog jeg en løbetur rundt i haven i bare tæer. Det var sjovt. Huha og koldt.

Læs også

Sne, sne og snehule Sne, sne og snehule

Endelig en vinter med noget sne, så jeg kan kælke, lege i sne og bygge en snehule.

Årets første kælketur Årets første kælketur

Så kom der endelig noget sne, så jeg kan komme ud og kælke.

Tur i sneen som en rigtig viking Tur i sneen som en rigtig viking

Nu skal jeg en tur ud i sneen. Det bliver sjovt! Min mor spørg om jeg skal ud og lave engle, men jeg vil bare ud og hoppe lidt, jeg tror det er lidt koldt.

Påsketur til Fur Påsketur til Fur

Jeg brugte påskedagene på Fur i et dejligt sommerhus, som vi havde lånt af Kirsten og Carsten. Vi var ved stranden for at samle hulsten, og så fik eg besøgt af Thea og Tilde, det var rigtig sjovt.

Brev til påskeharen Brev til påskeharen

I år fik jeg besøg af påskeharen hele to gange. Den ene gang fik jeg en stor chokoladekanin, og jeg besluttede mig for at skrive et brev til påskeharen.