Mine nye kaniner

En dag var alle mine kaniner døde. Første døde børnene, så døde moderen, og så var buret helt tomt. Efter mange dages søgen uden at finde nogle nye kaniner, er det nu lykkedes.

En dag var alle mine kaniner døde. Første døde børnene, så døde moderen, og så var buret helt tomt. Efter mange dages søgen uden at finde nogle nye kaniner, er det nu lykkedes. Min mor ringede ellers til dyrehandleren hver eneste evige dag i 14 dage, selv om søndagen, men der var ingen kaniner at få.

En dag skulle jeg i Randers Regnskov, og på vejen hjem kørte vi forbi Plantorama i Randers. Der havde de kaniner så jeg fik to med hjem.

Mens der ikke boede nogle kaniner i mit kaninbur, har jeg haft besøg af nogle håndværkere, der har fikset en dør til mig, så jeg nu selv kan åbne kaninburet og give kaninerne mad.

Nogle gange går vi over til naboen, altså ham der er død, og plukker nogle mælkebøtter - hans have har vildt mange mælkebøtter.

Her kommer nogle billeder af kaninerne

Emneord

Læs også

Jeg laver en menneskeburger Jeg laver en menneskeburger

En dag ville min far lave en kæmpe monsterburger, men jeg ville hellere lave en menneskeburger med øjne og arme.

Min første rokketand Min første rokketand

Jeg har lige så længe, jeg kan huske ønsket mig to ting. En nintendo og en rokketand. Sidste gang jeg havde fødselsdag dag, fik jeg en nintendo. Nu er tiden kommet, hvor jeg har tabt min første tand.

Sommerferie rundtur i Skotland Sommerferie rundtur i Skotland

Vi startede meget tidligt om morgen, hvor vi skulle gå ned til bussen. Først skulle vi kører til Herning, så med tog og så med en ny bus før vi ankom til lufthavnen. Endelig kunne vi få noget morgenmad. Dejligt med et legerum og nogle legetøjsbutikker i lufthavnen.