Viborg kræmmermarked og tivoli

På kræmmermarkedet var der både bland-selv slik, kaniner, fugle, heste og en mega masse gamle ting - mon nogen virkelig køber de ting.

På kræmmermarkedet var der både bland-selv slik, kaniner, fugle, heste og en mega masse gamle ting - mon nogen virkelig køber de ting. Jeg var en gang i ckirkus med min mos arbejde, og der fik jeg øje på noget der hedder candyfloss, men jeg fik ikke sådan en.

I Egypten var der ingen candyfloss, men så kom jeg på kræmmermarked, og der fik jeg en kæmpe candy floss - tror dog min mor og far spiste mere af den end mig.
Efter den lyserrøde candyfloss prøvede jeg en askepotkarussel, det var rigtig sjovt.


Da turen i tivoli var færdig, skulle vi cykle til et sted, hvor vi kunne handle ind, der købte vi også filmen "Disco orme", den er rigtig skæg. Udenfor kræmmermarkedet så vi Kjole-Ole, han har en vildt sej cykel.

Emneord

Læs også

Fastelavn som baby Fastelavn som baby

Så er det blevet fastelavn tid igen, og i år vil jeg være klædt ud som en baby.

Nytårsaften sammen med Thea og Thilde Nytårsaften sammen med Thea og Thilde

Ligesom de forgående år holdt jeg nytårsaften sammen med Thea og Thilde. Vi fik skudt bordbomber, knaldperler og raketter af.

Rock star fastelavn Rock star fastelavn

Så er jeg igen klar til at rasle og lave ballade, hvis jeg ingen boller eller slik får. Nu som rock star.

Tur i sneen som en rigtig viking Tur i sneen som en rigtig viking

Nu skal jeg en tur ud i sneen. Det bliver sjovt! Min mor spørg om jeg skal ud og lave engle, men jeg vil bare ud og hoppe lidt, jeg tror det er lidt koldt.

Cirkus Summarum i Århus Cirkus Summarum i Århus

Denne sommer besøgte jeg Cirkus Summarum i Århus for første gang, det var rigtig sjovt at se Bamse, Sebastian, Signe, Lille Nørderne og Thilli i virkeligheden.