Påsketur til Fur

Jeg brugte påskedagene på Fur i et dejligt sommerhus, som vi havde lånt af Kirsten og Carsten. Vi var ved stranden for at samle hulsten, og så fik eg besøgt af Thea og Tilde, det var rigtig sjovt.

Jeg brugte påskedagene på Fur i et dejligt sommerhus, som vi havde lånt af Kirsten og Carsten. Vi var ved stranden for at samle hulsten, og så fik eg besøgt af Thea og Tilde, det var rigtig sjovt.Efter at vi havde spist frokost på Fur bryghus, godt der var kage, var jeg på æggejagt sammen med Thea og Tilde, for påskeharen havde været så frækt at smide æg rundt omkring på sommerhusgrunden.

Det var ikke altid, at vejret var lige godt, så ind imellem hyggede jeg sammen med Dovla (Dora The Explorer).Nogle gange skulle jeg også være ude, der var dejligt vejr, så jeg gik i mit udekøkken, hvor jeg bl.a. lavede noget suppe.

Emneord

Læs også

Sommerferie

I min sommerferie fra vuggestuen har jeg været på Fur sammen med min mor og far. Der blev optaget nogle små videoer, hvor jeg er med.

Nytårsaften sammen med Thea og Thilde Nytårsaften sammen med Thea og Thilde

Ligesom de forgående år holdt jeg nytårsaften sammen med Thea og Thilde. Vi fik skudt bordbomber, knaldperler og raketter af.

Brev til påskeharen Brev til påskeharen

I år fik jeg besøg af påskeharen hele to gange. Den ene gang fik jeg en stor chokoladekanin, og jeg besluttede mig for at skrive et brev til påskeharen.

Påskevarme og dukkert i køkkenhaven Påskevarme og dukkert i køkkenhaven

I weekenden var der rigtig godt vejr. Min far og jeg sad i drivhuset og spillede julevendespil. Det var faktisk så varmt, at min far og jeg begyndte at lave en lille swimming ppol i vores køkkenhave.

Påske

Her fik jeg besøgt af både en påskehare og nogle æggehøns, der lade forskellige sukkeræg rundt omkring i mine forældres stue. Jeg elsker sukker, så sukkeræg er lige mig.