Nytårsaften sammen med Thea og Thilde

Ligesom de forgående år holdt jeg nytårsaften sammen med Thea og Thilde. Vi fik skudt bordbomber, knaldperler og raketter af.

Ligesom de forgående år holdt jeg nytårsaften sammen med Thea og Thilde. Vi fik skudt bordbomber, knaldperler og raketter af. Det var dog ikke alt fyrværkeriet, jeg syntes var lige sjovt.

Vi fik ikke rigtig taget så mange billeder, men jeg tror nok at min far optog en lille bitte video, hvor jeg fjollede rundt, måske dukker den en gang op. Der blev dog taget et enkelt billede, hvor jeg var optaget af et eller andet.

Emneord

Læs også

Sommerferie i Skagen Sommerferie i Skagen

Hurra ferie ferie ferie...Skagen er nok det sted, jeg har holdt sommerferie flest gange, men jeg vender gerne tilbage igen.

Nytårdag

Thea og Tilde kommer på besøg nytårsaften, så der skulle pyntes op. Inden de kom fandt jeg lige en lille trumpet, og så legede jeg lige lidt med den.

Cirkus Summarum i Århus Cirkus Summarum i Århus

Denne sommer besøgte jeg Cirkus Summarum i Århus for første gang, det var rigtig sjovt at se Bamse, Sebastian, Signe, Lille Nørderne og Thilli i virkeligheden.

Tur i sneen som en rigtig viking Tur i sneen som en rigtig viking

Nu skal jeg en tur ud i sneen. Det bliver sjovt! Min mor spørg om jeg skal ud og lave engle, men jeg vil bare ud og hoppe lidt, jeg tror det er lidt koldt.