Fastelavn i Vestervig

Så blev det fastelavn igen og tid til en ny udklædning, selv om jeg nu ganske ofte også klæder mig ud til hverdag. I år var jeg spidermanprinsesse eller pigespiderman.

Så blev det fastelavn igen og tid til en ny udklædning, selv om jeg nu ganske ofte også klæder mig ud til hverdag. I år var jeg spidermanprinsesse eller pigespiderman. Min udklædning blev vist frem i børnehavnen og til det årlige "slå katten af tønden" i Vestervig og Agger aktivitets og kultur center.

Inden vi skulle i gang med at slå katten af tønden, skulle vi varme op med lidt dans til musik. Det var en eller anden klovn, der stod for opvarmningen. Endelig gik vi i gang med at slå på tønden, jeg vandt dog ikke en prinsessekrone, men der var slik til alle børn, så det var en okay gevinst.

Jeg mødte en pige, som jeg legede rigtig godt med, men jeg kan ikke lige huske hvad hun hed - måske ses vi igen til næste år.

Dagen efter slå katten af tønden var jeg ude og rasle med mine kusiner fra Vestervig. Det var rigtig sjovt, og vi sang og fik slik.

Læs også

Fastelavn som Nummermanden Fastelavn som Nummermanden

Skolen holder fastelavn, og da vi har om Storm P, har jeg valgt at ville klædes ud som Nummermanden.

Fastelavn som punker og afrikaner dame Fastelavn som punker og afrikaner dame

Fastelavn som punker og afrikaner dame.

Fastelavn er mit navn... Fastelavn er mit navn...

...boller vil jeg have, men jeg ser helst at en tjener kommer med den. Den skrape fine dame ser frem til en dejlig dag.

Fastelavn som gadesælger Fastelavn som gadesælger

Gadesælgeren Diego er på banen med en masse gode tilbud til netop dig. Kom og køb min ven, jeg har speciel pris til dig.

Rock star fastelavn Rock star fastelavn

Så er jeg igen klar til at rasle og lave ballade, hvis jeg ingen boller eller slik får. Nu som rock star.