Cirkus Summarum i Århus

Denne sommer besøgte jeg Cirkus Summarum i Århus for første gang, det var rigtig sjovt at se Bamse, Sebastian, Signe, Lille Nørderne og Thilli i virkeligheden.

Denne sommer besøgte jeg Cirkus Summarum i Århus for første gang, det var rigtig sjovt at se Bamse, Sebastian, Signe, Lille Nørderne og Thilli i virkeligheden. Jeg var afsted sammen med Thea og Thilde og vi kom god tid, så vi kunne lege på cirkuspladsen inden forestillingen gik i gang. Der var små mariehønebiler, rutschebane, hoppeborg og forhindringsbane.

I dagens anledning havde jeg tagaet mit klovnetøj på.Signe sagde, at Cirkus Summarum kommer igen til næste år, så det håber jeg, at jeg kommer til at opleve. Jeg vil også gerne opfordre Cirkus Summarum til at lave en film (dvd), da jeg så gerne vil se dem igen, men nogle gange hører jeg musikken fra forestillingen på min fars trafon (telefon).

Læs også

Cirkus Summarum Cirkus Summarum

Cirkusdikrektøren er vendt tilbage til Århus sammen med Bamse, klovnen Chico, Hr. Skæg, Motor Mille, Bruno og Rosa fra Rouladegade.

Tur i sneen som en rigtig viking Tur i sneen som en rigtig viking

Nu skal jeg en tur ud i sneen. Det bliver sjovt! Min mor spørg om jeg skal ud og lave engle, men jeg vil bare ud og hoppe lidt, jeg tror det er lidt koldt.

Sommerferie i Skagen Sommerferie i Skagen

Hurra ferie ferie ferie...Skagen er nok det sted, jeg har holdt sommerferie flest gange, men jeg vender gerne tilbage igen.

Nytårsaften sammen med Thea og Thilde Nytårsaften sammen med Thea og Thilde

Ligesom de forgående år holdt jeg nytårsaften sammen med Thea og Thilde. Vi fik skudt bordbomber, knaldperler og raketter af.