Sommerferie

I min sommerferie fra vuggestuen har jeg været på Fur sammen med min mor og far. Der blev optaget nogle små videoer, hvor jeg er med.

I min sommerferie fra vuggestuen har jeg været på Fur sammen med min mor og far. Der blev optaget nogle små videoer, hvor jeg er med.

Vi var bl.a. ude i den dejlige natur på Fur. Se video fra naturen (29 MB)

Efter at have set en masse natur og vandet blev jeg lidt strandtosset. Se video med en tur i zoo (29 MB)

På Fur fandt vi også en legeplads med gynger, svævebane, rutschebane og trampoliner. Se video med trampolinhop (60 MB)

Jeg var også ude også bade, det blev ikke filmet, men det var alligevel sjovt. En anden dag var jeg på det lokale havneværtshus "Skuret", hvor jeg fik pomme fritter med ketchup og (remo)marmelade.

Emneord

Læs også

Første skoledag på hold 3 Første skoledag på hold 3

Sommerferien er slut, og nu skal jeg begynde i skole igen. Det bliver dejligt at se alle mine venner igen, men også lidt træls at jeg ikke kan være længe oppe om aften mere.

Sommerferie i Skagen Sommerferie i Skagen

Hurra ferie ferie ferie...Skagen er nok det sted, jeg har holdt sommerferie flest gange, men jeg vender gerne tilbage igen.

Påsketur til Fur Påsketur til Fur

Jeg brugte påskedagene på Fur i et dejligt sommerhus, som vi havde lånt af Kirsten og Carsten. Vi var ved stranden for at samle hulsten, og så fik eg besøgt af Thea og Tilde, det var rigtig sjovt.

Sommerferie rundtur i Skotland Sommerferie rundtur i Skotland

Vi startede meget tidligt om morgen, hvor vi skulle gå ned til bussen. Først skulle vi kører til Herning, så med tog og så med en ny bus før vi ankom til lufthavnen. Endelig kunne vi få noget morgenmad. Dejligt med et legerum og nogle legetøjsbutikker i lufthavnen.

Så blev det endelig jul Så blev det endelig jul

Hele december måned kom nissen for at putte en gave i min nissehue. Hver dag når jeg kom hjem fra børnehave havde nissen været forbi, men nogle gange syntes jeg, at det var mærkeligt, at han ikke kom forbi to gange om dagen f.eks. i weekenderne.